Wonder Woman 1984 (2021)

Filmadatlap

Wonder Woman 1984 2020-as amerikai szuperhősfilm a DC Comics azonos nevű karakterével a középpontban, amely a 2017-es Wonder Woman folytatása, valamint sorban a 9. film a DC-moziuniverzumban. Wonder Woman karaktere 4. alkalommal látható a moziuniverzumon belül a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, a már említett Wonder Woman és Az Igazság Ligája után. A film forgalmazója a Warner Bros., rendezője az első részhez hasonlóan Patty Jenkins, forgatókönyvírói Jenkins, Geoff Johns és David Callaham. A cím- és főszereplőt Gal Gadot alakítja, a további fontosabb szerepekben Chris PineKristen WiigPedro PascalConnie Nielsen és Robin Wright lesznek láthatóak.

Költségvetés44,4 millió dollár
Bevétel162,8 millió dollár

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.
Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie. Az elsöprő sikerű Wonder Woman után a folytatásban az első film stábja segítségével ismét egy csodálatos, erős női figura száll harcba – a közelmúlt Európájában és Amerikájában.

Kategória: Fantasy Kaland Akció 2020 Színészek: Gal Gadot,  Chris PineKristen WiigPedro PascalConnie NielsenRobin Wright,

teljes film online 

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésAparatLejátszás
HD/LetöltésClipwatchingLejátszás
SD/LetöltésOkstreamLejátszás
SD/LetöltésVidloxLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük