The walking dead 5. évad (2014)

Filmadatlap

The Walking Dead 2010-ben bemutatott amerikai televíziós horrorsorozat. Története Robert KirkmanTony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul, főszereplője az Andrew Lincoln által alakított Rick Grimes seriff, aki kómájából ébredve egy emberevő zombik (ahogy a történetben hívják: kóborlók) által uralt poszt-apokaliptikus világban találja magát. Elindul hát, hogy felkutassa családját, és útja során sok más túlélővel is összeakad.

Carol és Tyreese elfogják Martint, a Terminus egyik emberét, akitől megtudják, hogy a kannibál közösség jó eséllyel felfalta barátaikat. Míg Tyreese a többiekre vigyáz, Carol kóborlókat magával csalva segít Rickéknek. Amikor megmenekülnek, megbeszélik, hogy továbbállnak, és Washington felé veszik az irányt. A csapat megmenti Gabriel Stokes atya életét, aki befogadja őket a templomába, bár meglehetősen gyanúsan viselkedik. Carol és Daryl átmenetileg elhagyják a csapatot, amikor meglátják ugyanazt a fehér keresztes autót, mint amivel Beth-t elrabolták. Bobot fogságba ejtik a Terminus túlélői, Gareth levágja és megeszi a lábát. Gabriel atya bevallja a csapatnak, hogy hagyta a saját híveit a kóborlók martalékául hagyni, míg ő elbarikádozta magát a templomban, ezért megrendült a hite. Gareth a templom előtt hagyja Bobot, Rick pedig úgy érzi, itt a lehetőség a visszavágásra. Végeznek a férfival, és ezután kétfelé szakad a társaság.

Rick úgy dönt, megvárja Darylt és Carolt, míg a többiek Eugene-t kísérik tovább Washingtonba. Abraham egy térképet hagy Ricknél, hogy kövessék őket, ha visszajöttek. Beth egy atlantai kórházban tér magához, amit Dawn Lerner, az exrendőr védelmez társaival. Bár ellátták a sérüléseit, az itteniek nagyon kegyetlenek, és feltétel nélküli engedelmességet várnak. Beth és egyik betegtársa, Noah szökni próbálnak. A lánynak nem sikerül, ezért megbüntetik: arra kényszerítik, hogy öljön meg egy korrupt orvost. Hamarosan azt látja, hogy az eszméletlen Carol tart egyenesen a kórház felé. Abraham csapata északnak tart, amelyet Eugene bizonytalan attitűdje feszültségben tart. Miután egy rakás kóborló közé keverednek, Eugene végül felfedi, hogy egyáltalán semmit nem tud arról, hogy lenne az élőhalott-járvány ellen bármiféle ellenszer – hazudott, csak azért, hogy a többiek segítsenek neki túlélni.

A dühödt Abraham agyonveri a férfit. Daryl és Carol Atlantába érkeznek, ahol megtalálják a keresett autót, és Noah-t, aki nem más, mint aki korábban ellopta a holmijukat, és akivel Beth összebarátkozott. Megpróbálnak együtt elmenekülni, de Carolt elgázolja az egyik rendőrautó, és ő is a kórházba kerül.

Kategória: Horror Akció  Színészek : Andrew Lincoln (Rick Grimes), Sarah Wayne Callies (Lori Grimes), Jon Bernthal (Shane Walsh), Laurie Holden (Andrea), Michael Rooker (Merle Dixon), Norman Reedus (Daryl Dixon), Chandler Riggs (Carl Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Jeffrey DeMunn (Dale),

teljes film online

A sorozat részéi a lejátszás gombra kattintva indulnak el!!!

RészekCímMinőségForrásteljes film
1Nem menedékHDClipwatchingLejátszás
2IdegenekHDClipwatchingLejátszás
3Négy fal és egy tetőHDClipwatchingLejátszás
4
Kórház a város szélén
HDClipwatchingLejátszás
5
Önsegítés
HDClipwatchingLejátszás
6FelemésztveHDClipwatchingLejátszás
7Külön utakonHDClipwatchingLejátszás
8KódaHDClipwatchingLejátszás
9Ami történt és ami történikHDClipwatchingLejátszás
10ŐkHDClipwatchingLejátszás
11
A távolság
HDClipwatchingLejátszás
12Emlékezz!HDClipwatchingLejátszás
13Felejts!HDClipwatchingLejátszás
14Titkok és hazugságokHDClipwatchingLejátszás
15Próba-szerencseHDClipwatchingLejátszás
16HódításHDClipwatchingLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük