Songbird (2021)

Filmadatlap

Songbird egy 2020-as amerikai tudományos-fantasztikus thriller, amely a COVID-19 járványon alapszik. Adam Mason rendezi, aki a forgatókönyvet írta Simon Boyes-szal, producere Michael Bay , Adam Goodman, Andrew Sugerman és Eben Davidson. A film főszereplői KJ Apa , Sofia Carson , Craig Robinson , Bradley Whitford , Peter Stormare , Alexandra Daddario , Paul Walter Hauser és Demi Moore . A projektet 2020 májusában jelentették be. Adam Mason és Simon Boyes forgatókönyvírók márciusban, röviddel azután, hogy a világjárvány leállította az összes filmgyártást, ötletelték az ötletet . A stáb júniusban csatlakozott, a forgatásra július és augusztus folyamán Los Angeles körül került sor. Ez volt az első olyan film, amelynek produkciója leállt.

Költségvetés2,5 millió dollár
Bevételeddig 313 000 dollár

2022-ben mindent elsöprő pandémia súlytja a Földet, az emberek élete pedig szinte egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik……. 2024-re a COVID-19 vírus mutációvá vált COVID-23-vá, és a világ negyedik járvány éve van . Az Egyesült Államokban az embereknek ellenőrizniük kell a mobiltelefonjuk segítségével a test hőmérsékletüket, míg a COVID-23 fertőzötteket akaratuk ellenére otthonukból elhurcolják és karanténtáborokba, más néven “Q-zónákba” vagy koncentrációs táborokba kényszerítik .  Ezekben a táborokban a fertőzötteket hagyják meghalni vagy erőszakkal gyógyulni. Egyesek visszavágnak a brutális korlátozások ellen.

Kategória: Drama Thriller 2021 Színészek:  KJ Apa , Sofia Carson , Craig Robinson , Bradley Whitford , Peter Stormare , Alexandra Daddario , Paul Walter Hauser ,

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésClipwatchingLejátszás
SD/LetöltésOkstreamLejátszás
SD/LetöltésVidloxLejátszás
HD/LetöltésAparatLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük