Mortal Kombat (2021)

Filmadatlap

Mortal Kombat2021-ben bemutatott amerikai harcművészetifantasyakciófilm, melyet Simon McQuoid rendezett (rendezői debütálásaként) Greg Russo és Dave Callaham forgatókönyvéből, valamint Oren Uziel és Russo történetéből.[4] A film Ed Boon és John Tobias által létrehozott, azonos című videójáték-franchise-on alapul, és a Mortal Kombat-filmsorozat remakeje. A főszerepet Lewis TanJessica McNameeJosh LawsonAszano TadanobuMehcad BrooksLudi LinChin HanJoe Taslim és Szanada Hirojuki alakítja.

Költségvetés55 millió dollár
Bevétel66,9 millió dollár

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi örökségéről, így azt sem tudja, miért küldi el Shang Tsung uralkodó legjobb harcosát, Sub Zerot, hogy megölje őt. Családját féltve próbál segítséget találni. Elszántan kutatni kezd Sonya Blade után, rövidesen pedig Raiden templomában találja magát, ahol lehetősége nyílik arra, hogy a legjobbaktól, köztük Liu Kangtól, Kung Laotól és a kegyetlen zsoldostól, Kanotól tanulhasson, hogy erejét végül az univerzum legkeményebb bajnokságán mérettesse meg. Ez az összecsapás azonban nem csupán családja, hanem a teljes világ védelmezéséről szól majd.

Kategória: Fantasy Kaland Akció 2021 Színészek:  Lewis TanJessica McNameeJosh LawsonAszano TadanobuMehcad BrooksLudi LinChin HanJoe Taslim , Szanada Hirojuki ,

Filmelőzetes

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésVidloxLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük