Monster Hunter – Szörnybirodalom (2021)

Filmadatlap

Monster Hunter – Szörnybirodalom (eredeti cím: Monster Hunter2020-ban bemutatott német-amerikai kaidzsú-fantasyfilm, melynek forgatókönyvírója, rendezője és producere Paul W. S. Anderson. A filmet a Capcom azonos című videójáték-sorozata alapján készítették. A főszerepben Milla JovovichTony JaaTip „T.I.” HarrisMeagan GoodDiego BonetaJosh HelmanJin Au-Yeung és Ron Perlman látható.

Költségvetés60 millió dollár
Bevételeddig 15 millió dollár

Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és emberei egy távoli bolygóra kerülnek – és az új világ régi lakói nem fogadják őket szeretettel. A hatalmas, elképesztő erejű, meghökkentő harci technikákkal felszerelt szörnyek kérdés nélkül, azonnal végezni akarnak látszólag védtelen ellenfeleikkel. Ám az emberek kis csapata nem adja fel könnyen. Életben akarnak maradni, bármi áron. És minél többen halnak meg közülük, annál elszántabban harcolnak tovább a kiismerhetetlen terepen. Egyetlen céljuk maradt: a túlélés. A Kaptár-filmek rendezője és főszereplője ismét egy videójáték alapján készített filmet. Az elsöprő sikerű, világszerte több mint 55 millió példányban eladott játék filmváltozatában a szörnyek legalább olyan fontos szereplők, mint az ellenük induló kalandorok.

Kategória: Fantasy Akció 2021 Színészek: Milla JovovichTony JaaTip „T.I.” HarrisMeagan GoodDiego BonetaJosh HelmanJin Au-Yeung , Ron Perlman ,

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésClipwatchingLejátszás
HD/LetöltésAparatLejátszás

Filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük