John Wick – 2. felvonás (2017)

Filmadatlap

John Wick: 2. felvonás (eredeti cím: John Wick: Chapter 2) egy 2017-es amerikai akció-thriller, melyet Chad Stahelski rendezett és Derek Kolstad írt. Ez a folytatása a 2014-ben bemutatott John Wick című filmnek. A főszereplők Keanu ReevesCommonLaurence FishburneRiccardo ScamarcioRuby RoseJohn Leguizamo és Ian McShane.

Költségvetés40 millió dollár
Bevétel171,5 millió dollár

Négy nappal az első film eseményei után, John Wick (Keanu Reeves) az egykori bérgyilkos nyomon követi az ellopott 1969-es Ford Mustangját, ami Viggo testvére és Iosef bácsikája, Abram Taraszov (Peter Stormare), orosz gengszter birtokában van. Taraszov kénytelen fogadni Johnt az irodájában, mert a férfi szeretné visszakapni a kocsiját, amit Taraszov az egyik csarnokszerű garázsában tárol. John a „látogatása” előtt kénytelen az összes, útjába kerülő testőrt megölni, melynek során súlyosan károsul a Mustang, majd váratlan módon (oroszul) békét ajánl Taraszovnak, amit ő elfogad, és hazatér.

Johnt meglátogatja Aurelio (John Leguizamo), és megkéri őt, hogy javítsa meg a totálkáros Mustangot. John egyik motivációja a béke felajánlására az, hogy „visszavonult” a bérgyilkos szakmából, otthon tartott fegyvereit elrejti a pincében és lebetonozza a padlót. Azonban hamarosan megjelenik nála az egyik olasz bűnöző ismerőse. Santino D’Antonio (Riccardo Scamarcio), aki azért jött, hogy a korábbi vállalására alapozva (amit saját vérével pecsételt meg egy érmén) megbízást adjon neki. Ő tette lehetővé számára a nagy házát, valamint hogy nyugdíjba vonuljon és feleségül vegye Helent. Santino felmutatja az érmét, hogy követelje Johntól a szokásos szolgáltatásokat, de John elutasítja őt, azt állítva, hogy ő már más útra tért. Kilépve a házból, Santino biztos távból rommá lövi John otthonát egy gránátvetővel.

Kategória : Akció Thriller  Színészek: Keanu ReevesCommonLaurence FishburneRiccardo ScamarcioRuby RoseJohn Leguizamo , Ian McShane,

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésClipwatchingLejátszás
HD/LetöltésOkstreamLejátszás
HD/LetöltésVidloxLejátszás
HD/LetöltésAparatLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük