Godzilla Kong ellen (2021)

Filmadatlap

Godzilla Kong ellen (eredeti cím: Godzilla vs. Kong2021-ben bemutatott amerikai szörnyfilm, Adam Wingard rendezésében. A Godzilla II. – A szörnyek királya (2019) és Kong: Koponya-sziget (2017) folytatása, valamint a Legendary’s MonsterVerse negyedik filmje. Ez a Godzilla franchise 36. filmje, a King Kong franchise 12. filmje és a negyedik Godzilla film, amelyet a Hollywood studio gyárt. A főszerepben Alexander SkarsgårdMillie Bobby BrownRebecca HallBrian Tyree HenryShun OguriEiza GonzálezJulian DennisonKyle Chandler és Demián Bichir látható.

Költségvetés200 millió dollár
Bevételeddig 285,8 millió dollár

Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell találkozniuk, hogy összemérjék az erejüket. De ahol King Kong és Godzilla csatázik, ott senki más nincs biztonságban. Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

Kategória: Sci-fi Fantasy Akció Színészek:  Alexander SkarsgårdMillie Bobby BrownRebecca HallBrian Tyree HenryShun OguriEiza GonzálezJulian DennisonKyle Chandler , Demián Bichir ,

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésAparatLejátszás
HD/LetöltésVidloxLejátszás

Filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük