Fear the Walking Dead 5. évad (2019)

Filmadatlap

Fear the Walking Deadnek az ötödik évada 2019. június 2-án mutatkozott be és 2019. szeptember 29-én ért véget, tizenhat epizódból áll. Fear the Walking Dead egy amerikai televíziós posztapokaliptikus horrorsorozat. A Robert Kirkman és Dave Erickson által alkotott széria 2015. augusztus 23-án startolt az AMC műsorán. A Robert KirkmanTony Moore és Charlie Adlard által alkotott azonos című képregénysorozaton alapuló The Walking Dead társ-, illetve előzménysorozata.

Miközben megpróbálnak segíteni egy Logan nevű férfinak, Alicia, Dorie, June, Morgan és Luciana repülőgép-balesetet szenvednek, amibe Luciana súlyosan megsebesült. Később találkoznak egy Annie, Max és Dylan által vezetett gyermekcsoporttal, valamint furcsa csapdákkal és táblákkal, amelyek a környéken nagy sugárzásra figyelmeztetnek. Miután az eltűnt Althea után kutatva újabb, nagy sugárzásra figyelmeztető útzárral találkoznak, Morgan találkozik egy Grace nevű nővel, miközben csapdába küld két sétálót. Elmondja, hogy az előző évi erőmű leomlása miatt több mint hatvan radioaktív járó van a környéken. Victor felkutatja Danielt, aki segít kapcsolatba lépni Lucianával. Bár meg van győződve a problémáról, Daniel nem hajlandó kölcsönadni repülőgépét Victornak, aki úgy érzi, hogy a múltbeli tapasztalatok alapján csak tovább ront a helyzeten.

Strand, Charlie, Sarah és Wendell megpróbálják ellopni Daniel gépét. Daniel elárulja, hogy haragszik Strandra azért, mert Strand hazudott neki Ofeliarol megakadályozva, hogy Daniel újra életben lássa a lányát. Daniel megbocsát Strandnak, és a csoportja használhatja raktárát, amíg folytatja küldetését. Ugyanakkor Morgan és Alicia Althea után kutatnak, és közben felfedezik, hogy Max, Annie és Dylan egy nagyobb gyerekcsoport tagja, a közeli táborban sugárbetegségben meghalt emberek gyermekei.. A gyerekek az Althea-t elvitt emberek táborába vezetik őket, hogy szemtanúi lehessenek az emberek helikopterrel elrepülésének. Eközben Dylan és Luciana megjavítja a teherautó-megálló távolsági antennáját, és kapcsolatba lépnek Stranddal, aki tájékoztatja őket a gép sorsáról. Dylan azt javasolja, hogy a csoport javítsa meg a lezuhant gépüket, hogy elmeneküljenek.

Kategória : Horror Akcio Színészek: Rubén Blades , Mercedes Mason , Lennie James, Cliff Curtis , Alycia Debnam-Carey , Kim Dickens , Frank Dillane , Colman Domingo , Lorenzo James Henrie , Elizabeth Rodriguez,

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes sorozat!!!

RészekCímMinőségForrásteljes sorozat
1Itt a segítségHDVidloxLejátszás
2A fájdalom, ami meg fog történniHDVidloxLejátszás
3A hambug szakadékHDVidloxLejátszás
4FéknyomHDVidloxLejátszás
5Mindennek végeHDVidloxLejátszás
6A kis hercegHDVidloxLejátszás
7Még mindig állHDVidloxLejátszás
8Van itt valaki?HDVidloxLejátszás
94-es csatornaHDVidloxLejátszás
10210 szó percenkéntHDVidloxLejátszás
11Itt vagyHDVidloxLejátszás
12ÖrökmécsHDVidloxLejátszás
13Hagyd ittHDVidloxLejátszás
14
Ma és holnap
HDVidloxLejátszás
155-ös csatornaHDVidloxLejátszás
16SorvégeHDVidloxLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük