Becsületes tolvaj (2020)

Filmadatlap

Becsületes tolvaj (eredeti cím: Honest Thief2020-ban bemutatott amerikai akcióthrillerfilm,[4] amelyet Mark Williams rendezett, valamint Williams és Steve Allrich írt. A főszereplők Liam NeesonKate WalshJai CourtneyJeffrey DonovanAnthony Ramos és Robert Patrick.

Költségvetés14,1 millió dollár
Bevétel31 millió dollár

Tom Carter (Liam Neeson), az amerikai tengerészgyalogság korábbi robbantási szakértője hét államban összesen tizenkét bankot rabolt ki, és több mint 9 millió dollár készpénzzel rendelkezik. Úgy dönt, feladja magát, mert megismerkedett egy nővel, Annie-vel (Kate Walsh), és már nem akar tovább hazudni neki a múltjáról. Tom felhívja az FBI-t, és közli velük, hogy az összes ellopott készpénzt átadja egy enyhített büntetés fejében. Hall (Anthony Ramos) és Nivens (Jai Courtney) különleges ügynökök kapják meg az ügyet, és bár eleinte úgy gondolják, hogy téves infóról lehet szó, de meglátogatják Tomot, hogy megnézzék a készpénzt, mint bizonyítékot, hogy tényleg ő a régóta keresett bankrabló. Amikor meglátják a Tom által megadott raktárban az elrejtett pénzt rejtő papírdobozokat, Nivens rábeszéli a társát, hogy tegyék el maguknak a pénzt, és mondják azt a főnöküknek, Tom csak kitalálta, hogy ő volt a rabló.

Hall és Nivens a csomagok kipakolása közben találkoztak Tom barátnőjével, aki a raktározást végző cégnél dolgozik, ezért a biztonsági kamera felvételén látja, hogy mi történik, és rákérdez, hogy Tom ismerősei-e. Ők azt mondják, hogy igen, Tom költözni készül. Azt nem mondják meg, hogy ők FBI-ügynökök. Amikor visszamennek a szállodai szobába, Tom rájön, hogy fel akarják ültetni. Megemlíti, hogy az csak 3 millió dollár volt, amit megtaláltak, és megkérdezi, érdekli-e őket a teljes összeg. Erre Nivens fegyvert szegez Tomra, hogy árulja el a többi 6 milliót hol rejtette el. Ekkor az FBI vezető ügynöke, Baker (Robert Patrick) jelenik meg az ajtóban. Beengedik, viszont amint felismeri a helyzetet, Nivens lelövi. Tom rátámad Nivensre, akivel dulakodás közben kiesnek az ablakon. Tomnak menekülnie kell. Tisztában van vele, hogy a gyilkosságot rá fogják varrni.

Kategória: Akció Drama Krimi Színészek:  Liam NeesonKate WalshJai CourtneyJeffrey DonovanAnthony Ramos , Robert Patrick,

teljes film online

Lejátszás gombra kattintva elindul a teljes film!!!

MinőségForrásteljes film
HD/LetöltésClipwatchingLejátszás
HD/LetöltésOkstreamLejátszás
HD/LetöltésAparatLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük