A nagy pénzrablás 1. évad (2018)

Filmadatlap

A nagy pénzrablás (spanyolulLa Casa De Papel) 2017-ben bemutatott spanyol bűnügyi drámasorozat, amit Álex Pina eredetileg két egységből álló minisorozatnak tervezett.

Az első két rész a madridi Spanyol Királyi Pénzverde elleni hosszan előkészített többnapos támadásról szól. Egy rablócsoport túszokat szed, hogy 2,4 milliárd eurót nyomtassanak. Nyolc rablóról szól, akik városok után kapták a kódnevüket, és a Professzor (Álvaro Morte) vezeti őket egy külső helyszínről.A történet főleg az egyik rablóra, Tokióra (Úrsula Corberó) koncentrál, miközben bent a túszokkal, kint a rendőrséggel küzdenek. A harmadik egységben a túlélő rablók bujkálnak, és új tagok segítségével megtámadják a Spanyol Bankot, Spanyolország központi bankját.A sorozatot Madridban forgatták. A harmadik rész jelentős epizódjait Panamavárosban és Firenzében vették fel. A narratíva valós idejű, és visszaemlékezéseken, időugrásokon, rejtett karakter motivációkon és megbízhatatlan narrátoron alapszik. Kiforgatja a rablóműfajt azzal, hogy egy nő (Tokió) szemszögéből mesél, és erős a spanyol identitása, azzal hogy az érzelmek dinamikáját ellensúlyozza a tökéletes bűntényt.

Kategória: Akció Krimi Színészek: Alba Flores, Álvaro Morte, Anna Gras, Clara Alvarado, Darko Peric, Enrique Arce, Esther Acebo, Fernando Soto, Fran Morcillo, Hannah Swain, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Juan Fernández, Kiti Mánver,

teljes film online

A sorozat részéi a lejátszás gombra kattintva indulnak el!!!

RészekCímMinőségForrásteljes sorozat
1Végezze el a megbeszélteketHDVidloxLejátszás
2Halálos vakmerőségHDVidloxLejátszás
3Miss lövöldözésHDVidloxLejátszás
4Troy HorseHDVidloxLejátszás
5A mocsárnapHDVidloxLejátszás
6A meleg hidegháborúHDVidloxLejátszás
7Hűlt instabilitásHDVidloxLejátszás
8MegkeresteHDVidloxLejátszás
9Aki követi, szerezze beHDVidloxLejátszás
10A maszkok véget értekHDVidloxLejátszás
11
A terv feje
HDVidloxLejátszás
12A hatékonyság kérdéseHDVidloxVidloxLejátszás
13Mit tettünk?HDVidloxLejátszás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük